EN
Всички категории

Профил на компанията

Начало>Относно HNAC>Профил на компанията

HNAC Technology Co., Ltd. (Стоков код: 300490) е компания от голяма листвана група, която предоставя цялостни решения за опазване на водата, електроенергия, опазване на околната среда и пречистване на водата и индустриален контрол и др. HNAC има 6 бази в Чанша, Пекин, Ухан и град Шенжен, Китай, които имат задгранични клонове и офиси в Централноафриканската република, Чили, Пакистан, Индонезия, Узбекистан и Замбия.


HNAC има глобален пазарен дял на оборудване за управление на автоматизация за електроцентрали и помпени станции, което е Международната база за производство на оборудване за управление на малките хидроенергийни центрове на Организацията на обединените нации за индустриално развитие. HNAC е член на Международната хидроенергийна асоциация и е упълномощен като основен съставител на повече от 10 китайски национални индустриални стандарта в опазването на водата, водната енергия и новата енергия.


HANC има близо 30 години опит в изпълнението на проекти, с цялостни възможности за обслужване като проучване и проектиране, производство на оборудване, инженерно внедряване, интелигентна експлоатация и поддръжка, както и инвестиции и финансиране.

Горещи категории