EN
Всички категории

Проект за опазване на околната среда и пречистване на водите

Начало>Инженерен изпълнител>Проект за опазване на околната среда и пречистване на водите

Проект за опазване на околната среда и пречистване на водите

Проект за опазване на околната среда и пречистване на водите


HNAC може да предостави цялата услуга за договаряне на инженеринг, включително проектиране, поръчки и строителство, ние също така предоставяме финансиране въз основа на изискванията на клиентите.

Присъствахме на много проекти за EPC за пречистване на отпадъчни води, включително пречистване на общински отпадъчни води, пречистване на инфилтрата от депата, пречистване на отпадъчни води, пречистване на промишлени води и др. проект. Ние също така можем да проектираме и изградим общински проект за водоснабдяване, проект за водоснабдяване от чешмата, проект за градско водоснабдяване, проект за безопасност на питейна вода в селските райони и др.

Изпратете запитване
Приложението
Градско водоснабдяване
Селска питейна вода
Интегриране на градското и селското водоснабдяване
Бустерна помпена станция, вторично водоснабдяване
Пречистване на общинските отпадни води
Пречистване на градска битова канализация
Пречистване на отпадъчни води в хартиената промишленост
Задълбочено лечение във фармацевтичната индустрия
Пречистване на отпадъчни води в производството на желязо и стомана
Нефтохимическо пречистване на отпадъчни води
Комплексна канализация в индустриалния парк и др
Типичен проект
 • pr01
  Общинска пречиствателна станция за водоснабдяване на Нанкин Бейхеку

  Beihekou Water Plant е първата инсталация за битова вода, проектирана и построена изцяло от китайците и най-голямата в Нанкин и една от най-големите водни централи в Китай. С мащаба на водоснабдяването от 1.2 милиона t/d, той доставя повече от половината от водата в градската зона на Нанкин. Той приема метода на флокулация и утаяване + филтриране и дезинфекция като основен процес и автоматична система за управление за мониторинг на цялото предприятие.

 • pr02
  Общинска пречиствателна станция за отпадни води в района на Чангша Кайфу

  Капацитетът на проекта беше увеличен до 300,000 1 тона/ден и качеството на отпадъчните води достигна ниво 3 след надграждане. Той приема MSBR+BAF за основния процес и DCS за реализиране на XNUMXD мониторинг.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Система за пречистване на промишлени отпадъчни води-Lihuayi Group за обезсолена вода

  Проектът, с капацитет от около 4000 m³/h и MMF+UF+DRO+EDI като основен процес, в момента е един от най-големите проекти, използващи пълен мембранен метод в Китай и първият проект, приемащ водата от Жълтата река като източник на вода на пълномембранен метод за производство на обезсолена вода като захранваща вода за котела.

 • 湘醴盐化 副本
  Индустриална пречистване на чиста вода——Проект за обновяване на системата за осоляване и производство на сол Xiangli в Хунан

  Проектът е инсталиран с 1 комплект генератор на парна турбина с мощност 15MW и проектиран със станция за обезсолена вода 2x40t/h, която използва мултимедиен филтър + ултрафилтрация + двустепенна обратна осмоза + EDI процес за производство на подхранваща вода за 2 комплекта 75t/h средна температура и средно налягане (3.82Mpa, 450°C) CFB котелни агрегати. Качеството на преработената вода след пречистване отговаря на изискванията на GB/T 12145-2016.

 • 晨鸣纸业 副本
  Повторна употреба на регенерирана вода - EPC проект за рециклиране на регенерирана вода на Chenming Group

  С капацитет от 110000 70 m³/d, това е най-големият проект за рециклиране на вода в хартиената индустрия в Китай, който има степен на възстановяване на регенерирана вода от повече от 19.04%, потребление на вода от 19.04 милиона m³/год и намаление на отпадъчните води с XNUMX милиона м³/год.

 • 蒙西工业园 副本
  Нулево заустване - Проект за пречистване на отпадни води в индустриалния парк Mengxi и нулево заустване

  Общата планирана площ на индустриалния парк Mengxi е 140k㎡. По искане на местното бюро за опазване на околната среда отпадните води от пречиствателната станция в парка трябва да се използват повторно, но не и да се изхвърлят, а концентрираната саламура да се изпарява, но не да се изхвърля. HNAC и Grant, нейното дъщерно дружество, предоставиха решения за усъвършенствано пречистване на отпадъчни води и нулево изпускане за проекта.

 • 苏银工业园
  Проект за повторно използване на регенерирана вода на индустриалния парк Yinchuan Suyin

  Проектът с мащаб от 12,500 XNUMX m³/d използва ултрафилтрация + двустепенна обратна осмоза + MVR изпаряване и кристализация като основен процес за регенериране на задната част на пречиствателната станция. Качеството на водата след третирането достига стандарта на земната повърхност III.

СЪОБЩЕНИЕ

Горещи категории