EN
Всички категории

Статии

Начало>Статии

HNAC помогна на Бюрото за отводняване на помпената станция на района Huiyang. Курсът за обучение по експлоатация и поддръжка беше успешно проведен

Време: 2021-04-27 Хитове : 322

С цел по-нататъшно подобряване на бизнес способността и оперативните умения на оперативния и управленския персонал на дренажната помпена станция в окръг Huiyang и за адаптиране към нуждите на развитието на опазването на водата в новата ситуация. Понастоящем, Бюрото за земеделие, селски райони и опазване на водите на района Huiyang на град Хуейджоу, провинция Гуандун (наричано по-долу „Бюро по земеделие и вода“) се проведе в Yongliang обучителен курс за умения за експлоатация и поддръжка на дренажната помпена станция. Офис за управление на Diwei в окръг Huiyang.
Церемонията по откриването на обучителния курс беше водена от Лиу Яоронг, заместник-директор на Бюрото по земеделие и води на окръг Huiyang, град Хуейджоу, провинция Гуандун. Съответните лица, отговарящи за Бюрото по земеделие и води, Народното правителство на град Лианцзин, Народното правителство на град Пинтан, Управлението на Pingtan Diwei, река Danshui River Danao с общо 32 бизнес гръбнака от Службата за инженерно управление и Yongliang Diwei Management Office участваха в обучение.

图片 1


Допълнителна информация:


Звеното за управление на проекти за опазване на водите на Бюрото за земеделие и води на област Huiyang има общо 12 дренажни станции, офис за управление на река Danshui River Danao, офис за управление на дига Yongliang и офис за управление на дигата Pingtan. От януари 2021 г. Huazi Technology предостави на 12 дренажни станции в окръг Huiyang проверки на оборудването, редовна поддръжка и редовна поддръжка, включително водни помпи, двигатели, оборудване за високо и ниско напрежение, компютърно наблюдение и защита, DC системи, порти и подемници. Поддръжка и превантивни тестове и предоставяне на услуги като дежурство в сезона на наводнения, аварийно спасяване и техническо обучение.

图片 2

图片 3

Предишна: 181 милиона! HNAC спечели офертата за доставка и монтаж на електромеханично оборудване за хидроелектрическата станция Kandaji в Нигер

Следващия : [Ретроградно, отплаване] Проектът HNAC Nauru Smart Grid стартира гладко

Горещи категории