EN
Всички категории

Статии

Начало>Статии

HNAC участва в Китайско-африканското икономическо и търговско изложение в Африка (Кения) 2024 г.

Време: 2024-05-16 Хитове : 22

Сутринта на 9 май, местно време, Конференцията за китайско-африканските инвестиции и насърчаване на търговията и сътрудничеството и международната инвестиционна конференция в Кения се проведе в Найроби, Кения, в Edge Conference Center. Като високотехнологично предприятие в Китай и един от представителите на „go global“ предприятията в провинция Хунан, HNAC Technology беше поканена да участва в това събитие и да организира изложба.

Китайско-африканското икономическо и търговско изложение се проведе успешно в Чанша, провинция Хунан три пъти от 2019 г. насам. Това събитие беше домакин на секретариата на Организационния комитет на Китайско-африканското икономическо и търговско изложение, както и Министерството на инвестициите, търговията на Кения и индустрията и е първото събитие от поредицата Китайско-африканско икономическо и търговско изложение в Африка. С темата „Китай-Африка ръка за ръка, създаване на по-добро бъдеще заедно“, Експото събра представители от всички сфери на живота в Китай и Африка, общо 700 участници. Cao Zhiqiang, заместник-губернатор на провинция Hunan, Shen Yumou, директор на Министерството на търговията на провинция Hunan, и Rebecca Miano, секретар на кабинета към Министерството на инвестициите, търговията и промишлеността на Кения, присъстваха на церемонията по откриването и изнесоха речи.

图片 1

▲ Ребека Миано, секретар на кабинета на Министерството на инвестициите, търговията и промишлеността на Кения, изнесе реч

Маркетинговите директори на Регионалния център за Източна Африка на HNAC International Company, г-н Chu Aoqi и г-н Miao Yong, участваха в тази дейност и направиха промоционална реч като представител на предприятията от провинция Хунан на срещата за сватовство. Chu Aoqi се фокусира върху развитието на бизнеса на компанията в Африка и техническата сила на компанията и ползотворните постижения в областта на енергетиката и изрази красивата визия за продължаване на насърчаването на развитието на китайско-африканското сътрудничество и реализиране на общо развитие и просперитет, което спечели единодушно признание и похвала на участващите гости.

图片 2

▲HNAC Chu Aoqi говори на срещата за сватовство.

По време на събитието гости от Кения, Южен Судан и много други страни обсъдиха и се свързаха с представители на компанията и проведоха задълбочен обмен на енергийно и енергийно сътрудничество, развитие на нов енергиен пазар и т.н., поставяйки солидна основа за последващо дълбоко пазарно оформление и развитие.

图片 3

▲Лили Албинос Акол Акол (втората отляво), заместник-министър на земеделието и безопасността на храните на Южен Судан, обменя мнения с представители на HNAC.

图片 4

▲Ерик Руто, президент на Националната търговско-промишлена камара на Кения (третият отляво)

图片 5

▲ г-жа Розмари, ръководител на окръг Какамега на Асоциацията на проектите за устойчиво развитие в Кения

Под популяризирането на Китайско-африканското икономическо и търговско изложение, HNAC активно проучва нови начини и пътища на китайско-африканското сътрудничество. С участието си в това събитие HNAC не само демонстрира своя богат опит в строителството на проекти на африканския пазар, но също така проведе задълбочен обмен с представители от всички сфери на живота в Кения, за да подобри разбирателството и приятелството и да проучи нови възможности за сътрудничество. В бъдеще HNAC ще засили допълнително тясното сътрудничество с Кения и други африкански страни, ще насърчи икономическите и търговски отношения между двете страни, за да постигне нов напредък и ще изгради по-солиден и траен мост за сътрудничеството между Китай и Африка.

Предишна: HNAC Technology успешно подписа EPC проекта на подстанция в Танзания

Следващия : Зелена хидроенергия и устойчиво развитие|HNAC Technology участва в Световния хидроенергиен конгрес през 2023 г.

Горещи категории