EN
Всички категории

Проект за подстанция

Начало>Инженерен изпълнител>Проект за подстанция

Проект за подстанция

Проект за подстанция


Извършваме EPC инженеринг на трансформаторна подстанция, осигуряваме трансформатори, разпределителни уреди, вакуумна верига, удароустойчиво оборудване и др. Ние също така извършваме монтаж на оборудване, отстраняване на грешки и техническо обучение на операторите.
Можем да проектираме и изградим превключваща станция, станция за серия компенсация, преносна линия; предоставя услуга за монтаж на външен прекъсвач и разпределителни устройства и отстраняване на грешки.   

Изпратете запитване
Приложението
Централизирани вятърни паркове
Частично децентрализирани вятърни паркове
Жилищен квартал
Градска обществена трансформация
Оживен център
Производство на автомобили
Металургия на желязо и стомана
Строителство и недвижими имоти
Строително захранване и др
Типичен проект
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  Проект за договаряне на EPC за подстанция 110kV за Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

  Капацитетът на този проект е 1×40 MVA +1×31.5MVA. HNAC предоставя на проекта услуги по проектиране, производство на оборудване, монтаж и въвеждане в експлоатация и изпълнява еднократното предаване на електроенергия за проекта в рамките на 6 месеца.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  Подстанция 90kV/10 kV на SOMETA, Сенегал

  Подстанцията 90kV/10kV на SOMETA се намира в Дакар, столицата на Сенегал. Подстанцията трябва да завърши две входящи линии 90kV, 6 изходящи линии за 10kV и инсталиране и пускане в експлоатация на основно трансформаторно оборудване 8 MVA.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Проект за цялостно техническо обновяване и трансформация на подстанция 110kV

  Този проект е проектът за изграждане на подстанция 110kV за цялостната модернизация и трансформация на Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd., безвредно третиране на хвоста от топене на цинк и цялостно възстановяване на ценни метали. HNAC осигурява първично и вторично проектиране, защита, измерване и управление на цялата станция, системно захранване и инсталиране и пускане в експлоатация на продукта, проектът беше успешно въведен в експлоатация след завършване на трансформацията и изграждането на цялата станция в рамките на 3 месеца.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Проект за подстанция 110kV за фосфорна индустрия Weng'an Longma

  Този проект е проект за изграждане на подстанция 110kV за цялостно използване на остатъчен газ от жълт фосфор на Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. HNAC осигурява проектиране, доставка, инсталиране и пускане в експлоатация на новодобавената интервална компютърна система за наблюдение и измерване и контрол на защитата система на този сайт. Проектът успешно въведен в експлоатация и доставка на електроенергия след тримесечен ремонт и строителство.

СЪОБЩЕНИЕ

Горещи категории