EN
Всички категории

Проектът Нова енергия

Начало>Инженерен изпълнител>Проектът Нова енергия

Проектът Нова енергия

Проектът Нова енергия


Разчитайки на години на енергийни технологии и пазарни предимства, и със сътрудничеството на стратегическите партньори, HNAC се ангажира да предостави цялостно решение за системна интеграция, персонализирано за своите потребители. HNAC разпределя пазара за съхранение на енергия под формата на индустриална верига, предоставяйки услуги на едно гише за консултации, проектиране, проучване и разработка, производство, строителство и експлоатация и поддръжка.
Вятърна енергия: Отличен системен интегратор, фино инженерно управление и възможности за контрол на разходите, ключова посока на инвестициите в развитието
Слънчева енергия: Пълен процес на развитие и опит в инвестиционното строителство, Пълна възможност за EPC. Осигурете цялостно решение
Приложение: вятърна енергия, слънчева енергия, хидроенергия, зареждаща купчина и енергийна система и др. 

Изпратете запитване
Приложението
Производство на вятърна енергия
Зарядна купчина и енергийна система
Контрол на производството на енергия
Малко оборудване за производство на електроенергия
Фотоволтаична водна помпа
Полета за движение, като например навигационни светлини
Комуникационно/комуникационно поле
Нефтени, морски и метеорологични полета
Захранване за битови лампи
Фотоволтаични електроцентрали
Поддържащи превозни средства
Производство на слънчев водород
Космически слънчеви електроцентрали и др
Типичен проект
 • 1.宁乡、湘潭、沅江、津市分散式风电项目 副本
  Децентрализирани проекти за вятърна енергия в град Нингсян, Ксиангтан, Юандзян и Джинши, провинция Хунан

  Проектът има инвестиция, възлизаща на над 500 милиона юани, със 7 децентрализирани вятърни парка, разпределени в Чанша, Нинсянг, Ксиангтан, Юандзян, Чангдежин и други места в Хунан.

 • 2. 泸溪县93个贫困村光伏扶贫项目 副本
  Фотоволтаичен проект за селска електрификация на окръг Лукси

  Проектът, разпределен в 93 бедни села в окръг Лукси, има строителен мащаб от над 13 MW, годишен капацитет за производство на електроенергия от около 12 милиона kWh и приходи от производство на електроенергия от над 10 милиона CNY.

 • 600.450
  Hunan Shaoyang Chengbu Rulin 100MW/200MWh електроцентрала за съхранение на енергия

  Мащабът на строителството е 100 MW/200 MWh, а общата инвестиция е около 400 милиона CNY. Това е най-голямата електроцентрала за съхранение на енергия от страната на мрежата в провинция Хунан и най-голямата електроцентрала за съхранение на енергия от страна на мрежата, инвестирана от социалния капитал в Китай.

 • 4. 阳光100充电站 副本
  Зарядна станция Sunshine 100

  Проектът се намира от северната страна на западния край на моста Houzishi в окръг Yuelu, град Чанша. Той е оборудван с 46 зареждащи оръдия, 3 комплекта 360kW зарядни пилоти на земята и 20 комплекта 7kW AC зареждащи пилоти в подземния гараж за предоставяне на услуги за зареждане на превозни средства.

 • 5. 国网湖南郴州韭菜坪新能源配套储能站 副本
  State Grid Hunan Chenzhou Jiucaiping Станция за съхранение на енергия

  Проектът, построен в Jiucaiping, Chenzhou, има строителен мащаб от 22.5 MW/45 MWh. Работи в модел на лизинг на оборудване, включително лизинг на акумулаторна система, бустер кабина с променлив ток и EMS система.

СЪОБЩЕНИЕ

Горещи категории